Workshops/Retreats

       Sirkelen og lovrådet

med Batty Thunderbear Crosses Bridges Gold
6-9 desember 2018

Velkommen til et 4-dagers seminar for undervisning, personlige og
gruppeseremonier, praktiske utforskninger og anvendte resultater.
Hensikten med dette seminaret er vidtgående og svært relevant for tiden vi lever i nå:

  • Hvordan kan vi skape reell rettferdighet i styring av samfunn, interessegrupper, stiftelser og selskaper, i stedet for et uendelig slagsmål for makt og dominans?
  • Hvordan holder vi oss i samsvar med hellig lov (lovene som styrer skapelsen) og høster fordelene for alle involverte?
  • Integritet er vår mest verdifulle personlige ressurs; hvordan lever vi i overflod og samarbeide med selv, liv og andre for de neste 7 generasjonene og videre?
  • Hvordan respekterer vi prinsippene om individualitet, autonomi, frihet, kvinne / mannlig balanse og likestilling som en del av en kollektiv?
  • Hva er de generelle retningslinjene for modning i sannhet og indre fred som gir oss det nødvendige grunnlaget for fred med andre?

Om Batty Thunderbear
Batty er en Twisted Hair medisinmann og lærer. Siden begynnelsen av 1980-tallet har han reist over hele vår bestemor Jord, for å bringe sin dype kunnskap, seremoniell alkymi / magi og Quodoushka spirituelle seksualitet til SMSD Lodges & Longhouses.
Han er en veldrevet erfaren veileder for seremoniell medisin – eventyrreiser, å besøk sjamanske tradisjoner og kraftsteder i Himalaya, Mexico, Guatemala, Australia og New Zealand.
Disse erfaringene har gjort ham til en briljant oversetter av visdom og kunnskap fra mange gamle tradisjoner til et språk som taler til de spesifikke behovene i vårt samfunn i dag, uten å miste noe av skjønnheten eller alkemiskekraft.
Batty gir den enkelte muligheten til å nærme seg opplysning ved å ta ansvar for sitt liv, å ‘lyse opp’ mens de får kunnskap og lærer med glede.

Stedet
Seminaret vil bli avholdt på Evje Gård, en økologisk gård (www.evjegaard.no) som er vert for mange ulike seminarer, workshops og retreater. Gården ligger i det rolige landskapet 2 timer N / V fra Oslo, Norge.
I desember vil vi oppleve vinterens magi; oppvarmet av ild inne & forfrisket av uberørt natur ute.
Alle serverte retter er økologisk, laget med råvarer fra gården og andre lokale produsenter.

Registrering og kostnader
Dette seminaret er sponset av Rainbow Light Warriors Lodge.
Seminarpris (inkl. måltider og losji) = Euro 690
Earlybird Pris (full betaling mottatt 1. okt 2018) = Euro 590

For ytterligere informasjon og registrering kontakt:
anders.naess@online.no

Registreringen lukkes 1. november 2018 og det er en grense på 25 deltakere for dette seminaret.