3. PORTAL

third gatewayDen 3. Portalen

 

 

Her fortsetter reisen å utvide vår kunnskapsbase videre, ettersom vi søker vår individuelle form som vil støtte videreføringen av vår spirituelle evolusjon, og gjøre det mulig for oss å være til tjeneste for vårt Selv, Livet og andre – En Rainbow Light Warrior.

 

 

 

 

 

Vi trener hvordan å være våken og oppmerksom når vi reiser gjennom de 5 bevegelser av Livets bok og integrerer vår nye kunnskap, talenter, ferdigheter og evner.

Kunsten av kontrollert drømming
Vi er introdusert til de ulike nivåene av drømmer og og praktiser teknikker som brukes til å oppnå dem.

Vi vil utdype vår forståelse av Star Maidens Circle til et enda høyere nivå og kartlegge vår Dharmic Life Pattern; et liv med sterk spirituelle besluttsomhet, der vi fortsetter å dyrke kunnskap, skape vår hensikt, som er bemyndiget til å bringe harmoni og skjønnhet inn i hverdagen. Å danse vår drøm våken.

Dette er også hvor vi trener med de mange helbredende verktøyene og teknikkene og begynner å bruke dem, gjennom en introduksjon til The Healing Paradigm of the Twisted Hairs.
Den Healing Paradigm er et svært sofistikert, helhetlig sett med lære som gjør at vi ikke bare kan behandle symptomene, men også å identifisere og håndtere den primære årsaken til sykdom.