PROFETI

På vårt Lodge Shield er det galopperende gullhester, en lynbolt, en regnbue og en kriger. Disse symbolene har en dyp mening for vår sti på grunn av en rekke profetier som ble gjort for tusenvis av år siden, kalt Rainbow Bridge Prophecies.
Hele serien er for omfattende til å skrive her, men følgende utdrag er relevant for vår Lodge Shield.

«… Vi snakker om et hesteveddeløp – et løp mellom en mørk hest og en gullhest. Den mørke hesten bærer vår umenneskelighet, det verste vi mennesker er i stand til.
Gullhesten representerer vår skjønnhet, det vil si vår evne til å leve i harmoni med hverandre og Jorden, for å skape en verden uten tyranni og uvitenhet. Den bærer vår medfølelse, balanse, individuell autonomi og vårt ubundne potensial til å bli et hellig menneske, det vil si en Rainbow Light Warrior. “

 

Vi mennesker, alle oss som et kollektiv, fôrer de to hestene. Hver dag i våre liv, gjennom våre tanker, valg og handlinger, store og små, bestemmer vi hvilken hest vi skal fôre, og dermed hvilken hest har mest energi til å holde seg i front.

Vår Lodge er forpliktet til å fôre gullhesten ved å veilede alle som ønsker å gå SMSD-stien for personlig vekst og spirituell evolusjon til å få frihet og gjøre sitt unike individuelle bidrag til livet.