Renselses seremonier

moon cycles

En sjamansk renselseshytte er en urgammel seremoni som fremmer renselse og helse i alle våre aspekter. Seremoniene blir ledet av en fullt kvalifisert seremonileder i Twisted Hairs tradisjonen og er åpen for alle som ønsker å oppleve skjønnheten og helbredelsen i denne kraftfulle seremonien.
 Vi holder renselseshytte-seremonier ved nymåne og fullmåne. Seremoniene ved fullmåne er for kvinner mens menn har sine ved nymåne.
Den generelle intensjonen for disse seremoniene er å komme i harmoni med de naturlige månesyklusene, samt å rense og fornye vår energi, kropp, sinn og åndelige forbindelse.

Fullmåne renselseshytte for kvinner
Siden jordens magnetiske energi er på sitt høyeste ved fullmåne er det en kraftfull, magisk tid for å forsterke den naturlige forbindelsen som kvinner har med ‘Bestemor Jord’ og hennes søster, Månen. Kvinnene samles for å forberede seremonien og for å dele, om de vil, fra sine liv. Dette gir dem muligheten til å reflektere over måneden som har gått og drømme inn hva de trenger for måneden som skal komme. Mange kvinner opplever denne pausen i sitt travle liv, samt støtten de får fra å delta i en sirkel av medsøstre, som uvurderlig.

Nymåne renselseshytter for menn
Nymånen er tiden da mennene sår sine visjoner for den kommende måned. De samarbeider i broderskap om å forberede hytten og bygge den hellige ild for å skape et trygt og sterkt alkemisk ‘rom’ hvor de kan harmonisere seg med månesyklusene. Her får de muligheten til å reflektere over hva som skjer i deres liv, gi slipp på det som ikke fungerer, og drømme inn det nye som vil bringe dem fremover i livet.

For mer informasjon ta kontakt.