Profetiene

ShieldProfetiene

Vår losjes skjold består av galopperende gyldne hester, lyn og en regnbue.

Denne symbolikken har en dyp mening for vår åndelige vei grunnet en serie med profetier som ble gitt av Twisted Hairs eldreråd for tusener av år siden.
Disse profetiene er kjent som The Rainbow Bridge Prophecies  (Profetiene om regnbuebroen).
Den hele versjonen er for omfattende til å bli gjengitt her, men under står et utdrag som utdyper symbolikken på vårt skjold;

… “Vi forteller om et kappløp mellom en gylden hest og en sort hest. Den sorte hesten står for vår umenneskelighet, det verste vi mennesker er i stand til å gjøre. Den gyldne hesten representerer vår evne til å skinne og leve i harmoni med hverandre og Jorden. Leve i en verden uten tyranni og ignoranse. Den gyldne hesten representerer vår medfølelse, balanse, individuelle autonomi og vårt potensiale til å bli hellige mennesker, eller som de eldre sier; vårt potensiale til å bli Regnbue-Lyskrigere.”

spiral

Vi mennesker fôrer disse to hestene gjennom alle valg vi foretar oss. Våre handlinger – store som små i våre daglige liv – avgjør hvilken hest vi fòrer, noe som igjen avgjør hvilken av disse to hestene har den energi som kreves for å være i tet…
I losjen vår er vi dedikerte til å fòre den gyldne hesten. Vår åndelige arvelinje og tradisjon gir oss kunnskapen, verktøyene og treningen som skal til for å gjøre dette mulig – Og ta utfordringen, gjøre det ‘Store Arbeidet’ for å vinne friheten som skal til for å forandre oss selv til å bli Regnbue-Lyskrigere.

Vi ønsker medreisende som vil fôre den Gyldne Hesten velkommen.
Er du en av dem?